Leverantörer

Haslev

Haslev

Hos Haslev Møbelsnedkeri A / S designer och bygger vi enkla, formstarka och funktionella möbler som passar moderna skandinaviska hem. Traditionellt handverk blir kombinerat med nya tekniker på verkstaden i Haslev, där vi har skapat våra fint bearbetade snedkermøbler i över 60 år

Lightyears

Lightyears

Lightyears är en Dansk belysningsleverantör som tillverkar designbelysning. Lightyears är starka på pendelarmaturer men har även vägglampor, golvlampor och bordslampor. Caravaggio är Lightyears mest kända lampa och har redan blivit en klassiker.

Lightyears namnändrar till Fritz Hansen Lighting

Luceplan

Luceplan

Luceplan är en av Italiens främsta belysningsleverantörer. Contemporary design, moderna tolkningar av klassiska produkter.

Nytänkande inom dekorativ LED belysning.

Magnus Olesen

Magnus Olesen

Magnus Olesen är en Dansk möbeltillverkare med sitt focus på stolar och bord för offentligmiljö.

Magnus Olesen A / S utvecklar och tillverkar möbler av hög kvalitet i samarbete med dagens ledande designers och arkitekter. Resultatet är en funktionell, estetisk och unik design som förbättrar utrymmena där den placeras - oavsett om den ligger i mindre interiörer eller för stora konceptuella arkitektoniska och designändamål.

Warm Nordic

Warm Nordic

"Warm Nordic är en passion och något väldigt nära mitt hjärta. För mig och många andra människor är den skandinaviska stilen och sättet att leva fullt av värme. Det är långt ifrån "Cool Nordic", som det ofta hänvisas till. Visst kan det vara kallt ute, men atmosfären inomhus är varm. Stilen handlar inte om överdriven dekoration, men om ett varmt, autentiskt utseende och kanske till och med en öppen eld. Det är den här stilen som har gjort det danska konceptet av hygge så känt över hela världen".

Franz Longhi  founder Warm Nordic

Zoom by Mobimex

Zoom by Mobimex

Zoom by mobimex är en Schweizisk leverantör som gör fantastiska massiv trä möbler. Hantverkskunnande utöver det vanliga. Unika produkter från en unik tillverkare.  Matbord där virket är träet är 150-700 gammalt. Konferensbord som tillverkas speciellt för kunden.