Nya Leverantörer

Vi är stolta att få presentera LIGHT- POINT som en av våra nya leverantörer och samarbetes partner.  

Light Point

Light Point är ett danskt design företag och har sedan 1995 producerat innovativa ljusarmaturer baserade på en lång tradition av förstklassig kvalitet och hantverk. Under de senaste 25 åren har Light Point lanserat en omfattande produktkollektion i en ultramodern och distinkt dansk designstil, som fortsätter att utvecklas idag.

Företaget utmanar uppfattningen om vad bra ljusdesign kan göra. Produkterna uttrycker ett konsekvent tillvägagångssätt och strävar efter den perfekta balansen mellan perfekt form, det senaste inom LED-teknik och något som är både estetiskt tidlöst och minimal design. Varje design som LIGHT-POINT producerar, oavsett om det är ljus för ett badrum, bordslampor, pendlar för ett vardagsrum eller inbyggda tak- och vägglampor, har en unik upplevelse.

Med ett omfattande produktsortiment lämpar sig Light Point både för den kommersiella och den privata marknader. Företaget arbetar nära arkitekter och designers för att hitta den perfekta lösningen som passar alla deras kunders behov. 

Light point eftersträvar snygg och tidlös design med distinkta detaljer med innovativ ljusteknik som passar in i alla rum.

Oluce

Oluce grundades 1945 och är ett av de äldsta italienska designföretaget inom belysningssektorn som fortfarande är i drift idag. Lampornas designegenskaper gör dem till ikoner som kommunicerar över generationerna för att bli en integrerad del av de hem de inreder. Light Point sköter ett samarbete med Oluce och tar in några av deras mer kända ljusarmaturer. 

Oluces ljusarmaturer har ett tydligt designutseende, med ett imponerande men ändå graciöst look, är fantastiskt kapabla att skapa en dialog genom stilar och generationer, smälter perfekt samman med de miljöer där de befinner sig.

Nordic Living 

Nordic Living är ett undermärke till Light Point. Nordic Living ger liv åt ikoniska produkter i ett elegant och distinkt nordiskt uttryck. Hela kollektionen är ett bevis på ett berömt credo "form följer funktion” och är designad och skapad för framtiden.

Just nu har Nordic Living en kollektion ute som representerar klara kontraster vilket syns tydligt i hela kollektionen. Kollektionen är baserad på deras Archi-Lamp. Archi-Lampan designades först år 1937 och gick under namnet JJ-Lampa och är en av de mest ikoniska och igenkännliga lamporna i hela världen. Designen har Nordic Living tagit in och gett en ny fräsch nordisk look, i snygga färger och djärva kontrastdetaljer som lyfter fram distinkta funktionella element. Den omfattar den perfekta balansen mellan form och funktion, och representerar vad Nordic Living vill sträva efter.

Oluce
Oluce
Nordic Living
Nordic Living
Lightpoint
Lightpoint
Oluce
Oluce
Nordic Living
Nordic Living
Lightpoint
Lightpoint