OM ÅBRINK AGENTUR AB

Vi samarbetar med Sveriges och Skandinaviens bästa och ledande möbel-, design- och belysningsbutiker.

Vi som arbetar i Åbrink Agentur har alltid satt kvalitet och design i första rummet och vi är stolta över att idag representera starka varumärken som Capdell, Light-Point, Massimo, Mobimex, Oluce samt Pablo. 

Åbrink Agentur AB startade 2003 och tanken var redan från början att företaget skulle representera företag vars filosofi stämmer överens med vår egen. Filosofin är enkel men viktig för oss, – Vi vill marknadsföra produkter där design, kvalitet och funktion är lika viktiga delar i konceptet.

Åbrink Agentur AB har nära samarbeten med de företag vi representerar och vi strävar efter vara en länk mellan dem och de återförsäljare, inredare samt arkitekter vi dagligen har kontakt med. Vi tror på att samla starka varumärken som kompletterar varandra för att på så vis få en mix i sortimentet och ett utbud som gör vår agentur till en intressant och framgångsrik samarbetspartner för både leverantörer och återförsäljare.

Åbrink Agentur AB marknadsför i Skandinavien några av de främsta internationella inrednings- och belysningstillverkarna.